Qui som?

Som l'Associació Juvenil Sarau, una Associació Juvenil sense ànim de lucre, situada en el barri de la Maurina de Terrassa.
Més concretament en el Carrer Santa María Mazzarel·lo, 49 i promoguda per la comunitat de Filles de María Auxiliadora (Salesianes).
Els nens/es i joves que vénen a la nostra associació solen ser de col·legis del barri de la Maurina de Terrassa (barri on estem situats) principalment del Col·legi Mª Auxiliadora.

On estem?

Les nostres dades de contacte són:
Associació Juvenil Sarau
C/ Sta. Mª Mazzarel·lo, 49 - CP. 08224 Terrassa (Barcelona) Veure mapa
Telèfon: 937882065 (Preguntar per Carmina, la directora del centre)
e-mail: prejusarau@salesianas.net
Web: www.prejusarau.salesianas.net

Què fem?

Oferim una formació integral dels joves en el temps de lleure seguint la proposta educativa salesiana promoguda por Joan Bosco i Maín.
Cada any ens marquem uns objetius principals (El Projecte Anual de Centre (PAC)).
A la nostra asociació oferim dos tipus d'activitats clarament diferenciades:

· Tallers: Els fem els divendres per seccions. Cada secció realitza uns tallers concrets que aniran variant al llarg del curs. Cada nen pot escollir el taller que prefereix dels que s'aniran oferint. Alguns talleres, entre altres poden ser: esports, taller de jocs de rol, manualitats, videoclips, etc.

· Activitats per seccions: Les fem els dissabtes. Cada nen, en funció de la seva edat va a una o altra secció i fa les activitats que els seus monitors hagin preparat per a ells. La distribució per seccions es la sigüent:

Petits: 8 - 10 anys (3r i 4rt de EP)
Mitjans: 10 - 12 anys (5è i 6è de EP)
Grans: 12 - 14 anys (1r i 2n ESO)
Joves: 14 - 16 anys (3r i 4t ESO)
Prejus: 16 - 20 anys (que hagin acabat l'ESO)